April 2019

Helyszíni bemutató iskoláknak

Az esemény dátuma:

Felajánljuk tanítványai és kollégái számára, hogy helyszíni bemutatót tartunk az Ön által megjelölt helyszínen, iskolában, amelynek keretében az érintettek közelebbről is megismerkedhetnek versenyzőnkkel, a Skills versenyekkel és a felkészítési folyamattal.

Bízunk benne, hogy a találkozó keretében motiválhatjuk tanulóit, kollégáit és eredményeképpen Ön is több lelkes versenyzővel tud majd indulni a 2020 évi válogató versenyünkön.

Laborgyakorlat szakembereknek

Az esemény dátuma:
Szeretettel meghívjuk Önt a hidraulikai beszabályozás a gyakorlatban témában megszervezésre kerülő elméleti laborlátogatásunkra. A látogatás keretében megismerkedhet a piacon jelen lévő márkák termékeinek működésével, megtekintheti, kezedbe foghatja azokat, illetve a gyakorlatvezetők segítségével modellezheti egy működő rendszer beszabályozását.

Szakmai gyakorlat (TECE)

Az esemény dátuma:

A TECE International jóvoltából szakmai továbbképzésen veszünk részt, hogy az általuk forgalmazott termékekkel közelebbről, gyakorlati alkalmazásban is megismerkedhessünk. A technikai sajátosságokat megismerjük, gyakoroljuk, mivel a kazani versenyen ennek a cégnek a termékeit fogják a versenyzők használni.

I. versenyzői training

Az esemény dátuma:

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara SkillsHungary csapata a felkészítési időszakot többször megtöri egy-egy játékosabb nappal, ahol vagy csak a magyar csapat versenyzői, vagy csak a magyar csapat szakértői, vagy pedig közösen az egész magyar skills csapat részt vesz. Ezeknek a trainingeknek a célja, hogy a versenyzők is és a szakértők is a versenyszabályzatot maximálisan elsajátítsák, a tapasztaltabb szakértőktől a korábbi szituációik alapján akár vizualizálhassák, milyen egy ekkora verseny légköre. Ezeket a trainingeket a Team Leaderek, akik egyben pszichológusok is, vezetik.

Pilot workshop

Az esemény dátuma:

A Magyar Kereskedelmi is Iparkamara SkillsHungary programjának köszönhetően az intenzív versenyfelkésztési időszakot egy-egy mentális felkészítési nap is kiegészíti. Ez a workshop egy több részletben megrendezésre kerülő kis játékos továbbképzés, ahol a versenyzők egymással is először találkoznak, illetve a versenyző-szakértő páros is először kerülhet kicsit közvetlenebb kapcsolatba a versennyel és annak felépítésével a szituációs játékoknak köszönhetően.

 

Construma kiállítás 2019

Construma kiállításon
Az esemény dátuma:

A Magyar Gázipari Vállalkozók Egyesülete a konzorciumi megállapodás keretén belül népszerűsítette szakmai versenyfelkészülésünket. Ezekben a napokban sikerült jónéhány továbbképzéssel, gyakorlati felkészítéssel kapcsolatos konkrét lehetőséget és időpontot lefixálnunk. Többek között a TECE International képviselőivel sikerült időpontot egyeztetnünk egy gyakorlati képzésre a zágrábi telephelyükön.