A projekt team

A felkészülést segítő projekt csapat tagjai

 • Dr. Horváth Béla
  dr. Horváth Béla
  A Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum főigazgatója. 2016-ban elsőként látta jelentőségét annak, hogy magyar versenyzője legyen a Plumbing and heating szakterületnek. Elhatározását tett követte és szakképzési centrumával elindította a szakmát a Skills versenyek világába.
   
 • Versits Tamás
  Versits Tamás
  A Magyar Gázipari Vállalkozók Egyesületének elnöke. Már 2017-ben támogatta a felkészítést a szakterületen. 2019-től egyesületével komolyabb szerepvállalásra kötelezte el magát és konzorciumot hozott létre a szakképzési centrummal együttműködve, amelynek eredményeképpen vezetője lett a projekt teamnek. Szakmaszeretete páratlan, szaktudását tapasztalatait kamatoztatja a versenyző felkészítésében is.
   
 • Szigetvári Csilla
  Szigetvári Csilla
  2017-től az EuroSkills, WorldSkills versenyek Plumbing and heating szakterületének szakértője (Expert). A 2020 EuroSkills Graz verseny főszakértő helyettese (Deputy Chief Expert). 2017 évtől szakmailag tervezi, szervezi és koordinálja felkészítési folyamatot. Aktívan részt vesz a versenyző szakmai felkészítésében és egy személyben felelős a felkészítés minőségéért, szakmai színvonaláért. Céltudatosságával, energiájával mindig célba ér, soha nem adja fel elhatározásait.
   
 • Varga Zoltán
  Varga Zoltán
  2017-től vesz részt a szervezésben, akkor még a Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum alkalmazottjaként, jelenleg a projekt team tagjaként. Első sorban a kiválasztási folyamat, válogató versenyek, nemzeti döntő szervezése és lebonyolítása a feladata, amelyben korábbi versenyszervezési tapasztalatait kiválóan kamatoztatja.
   
 • Miklós Ádám
  Miklós Ádám
  A 2017 és 2018 év versenyzője, WorldSkills huszonhatodik helyezett, EuroSkills hetedik helyezett. Szakmai tapasztalatait felhasználva segíti a felkészítést, továbbá részt vesz a mentális felkészítésben is. Ötleteivel, fiatalos lendületével nagyban hozzájárul a felkészítés megújításához.
   
 • Szúnyogh Matild
  A Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum alkalmazottja. 2018. őszétől kapcsolódott be a csapatba, de lelkesedésével, lendületével hamar nélkülözhetetlenné vált. A marketing és a kommunikáció a területe.
   
 • Fábián Zoltán
  Fábián Zoltán
  A BGéSzC Szily Kálmán Műszaki Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma igazgatója. 2017-től támogatja a felkészítési folyamatot. 2019-től intézménye ad helyet a válogató versenynek is. Minden felmerülő problémát megpróbál megoldani intézményében, hogy segítse a felkészülést. Mindezeken túl a projekt team honlapjának megalkotója.